Takipteyiz Ocak 2016

 

takipteyiz_yeni

Kısa ismiyle Ayn bir süper kahraman… Kamboçya’da bir aşevi, okul derken bir köyün kurulmasına ön ayak olmuş bir süper kahraman o. Siz de onun hesabından veya internet sitesinden Kamboçya’daki yardıma muhtaç çocuklara yemek ısmarlayabilir, hediyeler gönderebilir, gülümsemelerine sebep olabilirsiniz.

Linda, iki oğlu ve eşiyle Dubai’de yaşayan bir Hollandalı… Dekorasyon fikirleri ve stil sahibi fotoğraflarıyla ilham alabileceğiniz bir blogger.

27 haftalık 700 gr olarak doğan Mert’in annesi İrem, annelik deneyimlerini ve tavsiyelerini instagram hesabı ve youtube kanalıyla bizlerle paylaşıyor. Kesinlikle takibe değer!

Her Çocuk Ispanak Sevmez’in yazarı Yasemin Üstay Tekin, en iştahsız çocuklara bile sağlıklı ve leziz yiyecekler yedirebilmenin sırrını tarifleriyle gösteriyor. “Yemiyor” diye üzülmeyin, bir de Yasemin’in tariflerini deneyin!

Nazan, kızı Mira ve eşi 3 ay boyunca Güney Amerika’yı keşfe çıkan bir anne! Sırt çantalarıyla seyahate çıkan bu gezgin ailenin renkli maceralarını merakla takipteyiz!

Moda blogger’ı güzeller güzeli Duygu Şenyürek’in stil önerilerini içeren sempatik paylaşımlarını, hayranlık ve bir parça tatlı kıskançlıkla takip ediyoruz ?

Evlilik ve çocuk bakımına dair birbirinden eğlenceli skeçleriyle Şahangiller takipçilerini kahkahalara boğuyor.

Kitap Kurdu anne Akça Kodal, her yaşa uygun kitap önerileriyle çocukların kütüphanelerini zenginleştirecek öneriler sunuyor. Takipteyiz!